Vergaderen nabij Waddinxveen

Zoekt u een gemakkelijk bereikbare vergaderruimte in de buurt van Waddinxveen? Op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Waddinxveen vindt u Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout. Het ligt net van de snelweg A12, met uitzicht op de Reeuwijkse plassen. Met een groot parkeerterrein voor de deur is (gratis) parkeren geen probleem.

Wij bieden alle faciliteiten voor een business meeting, vergadering, zakelijke receptie, meeting, brainstormsessie, productpresentatie, etc. Lunch of diner, een afsluitende borrel of groepsactiviteit – alles is overleg in mogelijk.

Voor uw vergadering en presentatie heeft u een representatieve ruimte nodig. Wij bieden u verschillende ruimtes die beschikken over alle faciliteiten, zoals een beamer of flip-over.

Ons professionele personeel zorgt voor een hartelijke ontvangst en uitstekende verzorging. Lunch, borrel en diner kunt u gebruiken in ons aangrenzende, sfeervolle restaurant met prachtig uitzicht over de Reeuwijkse plassen. In de pauze of onderbreking van de vergadering kunt u desgewenst een wandeling maken rond de plas.

OVER ONS