Driegangendiner

Om de keuze voor groepen vanaf 10 personen te vereenvoudigen, bieden wij u twee verschillende driegangendiners. Wij werken zoveel mogelijk met biologische streekproducten. Deze worden dagvers in eigen keuken bereid, en dat is te proeven. Bij de voorgerechten krijgt u een plankje met desembrood met huisgemaakte kruidenboter (1 per 5 personen), bij alle hoofdgerechten worden frites geserveerd.

Menu 1

Voorgerecht

  • Dagsoep
  • Salade geitenkaas
  • Toast met gebakken champignons


Hoofdgerecht:

  • Zalmfilet met kruidencrème
  • Saté Royal
  • Wiener Schnitzel
  • Curry van kikkererwten en linzen


Nagerecht

  • Dame Blanche
  • Crème brûlée
  • Speciale koffie


Prijs: € 34,95

Menu 2

Voorgerecht

  • Carpaccio
  • Tonijn Tataki
  • Dagsoep


Hoofdgerecht

  • Tournedos van de Chef
  • Vangst van de dag
  • Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Vegetarische pasta


Nagerecht

  • Café Glacé
  • Pavlova
  • Speciale koffie


Prijs: € 39,95

Direct reserveren

Direct reserveren
Sluiten