Vergaderen nabij Bodegraven

Bent u op zoek naar een locatie voor uw opleiding, training, cursus, receptie, workshop of vergadering in de buurt van Bodegraven? Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout biedt faciliteiten voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Net van de snelweg A12, afslag 12 Reeuwijk. Het is gelegen op een unieke locatie bij de Reeuwijkse plassen met een ruime, gratis parkeergelegenheid.

Voor zakelijke groepen zijn er verschillende sfeervolle zalen beschikbaar, waar u exclusief met uw bedrijf of organisatie gebruik van kunt maken.

Voor bijeenkomsten tot 24 personen is onze Boardroom uitermate geschikt. Een lichte, modern ingerichte ruimte op de eerste verdieping met een overdekte veranda en een privé dakterras met schitterend uitzicht over het plassengebied.

De Tuinkamer biedt ruimte aan bijeenkomsten tot 200 personen of vergaderingen tot 108 personen. Het is een sfeervolle zaal, grenzend aan een besloten binnentuin met terras. Als u meer mensen wilt uitnodigen, kunnen we de zaal aanpassen door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten.

Uiteraard kunt u voorafgaand, tussendoor of na afloop lunchen, borrelen of dineren met buffet of met drie gangen.

OVER ONS