Trouwen nabij Waddinxveen

Bij een bijzondere trouwdag hoort natuurlijk een bijzondere locatie. Vlak bij Waddinxveen, gelegen aan de Reeuwijkse Plassen ligt Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is aangewezen als Huis der Gemeenten, wat betekent dat u hier uw huwelijk kunt sluiten voor de burgerlijke stand. De huwelijksvoltrekking kan  bijvoorbeeld plaatsvinden in de sfeervolle Tuinkamer. Met mooi weer kunt u elkaar in het bijzijn van familie en vrienden op het strand bij de Reeuwijkse Plassen het jawoord geven.

Er kan worden getrouwd vanaf 11.00 tot en met 20.30 uur. Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout biedt u allerlei mogelijkheden om uw trouwdag op een persoonlijke manier in te vullen. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van trouwerijen met allerlei verschillende ceremoniën, feesten en partijen. Aan de hand van uw specifieke wensen komen wij gezamenlijk tot de perfecte invulling van uw huwelijksdag. Een sfeervolle receptie, stijlvol diner of een ongedwongen barbecue? Het kan allemaal!

Kijk voor meer informatie op onze speciale trouwpagina.

OVER ONS