Trouwen nabij Gouda

Trouwen in de buurt van Gouda? Er zijn natuurlijk veel mooie trouwlocaties in deze regio, maar Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout mag u niet missen! Midden in het Groene Hart, in het prachtige plassengebied bij het dorpje Reeuwijk vindt u onze officiële trouwlocatie. Als u hier trouwt, hoeft u niet meer naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. Ceremonie, receptie en feest kunnen op één adres worden georganiseerd.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is een horecagelegenheid met een ongedwongen sfeer. Met zonnig weer kunt u romantisch op het strand of terras trouwen, bij regen kan de plechtigheid in een van onze sfeervolle zalen plaatsvinden. Wij hebben diverse ruimtes voor 6 tot 200 personen. Wanneer u meer gasten wilt uitnodigen, kunnen we daarop inspelen door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten.

U wilt uw trouwdag geheel naar eigen wens organiseren. Wilt u het klein houden of juist groots uitpakken? Wilt u een intieme lunch of een uitgebreid diner? Een spetterend trouwfeest met culinaire verrassingen? Wij bieden allerlei mogelijkheden om uw trouwdag op een onvergetelijke manier in te vullen. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw huwelijksdag: de ontvangst, de ceremonie, de receptie, het diner en het feest. Ook als u één onderdeel bij ons wilt organiseren, bent u van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op onze speciale trouwpagina.

OVER ONS