Restaurant nabij Waddinxveen

Op slechts tien minuten rijden vanaf Waddinxveen vindt u aan de Reeuwijkse Plassen ons zeer rustig gelegen Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout. Het restaurant ligt midden in het natuur- en recreatiegebied. U kunt bij ons terecht voor de lunch, borrel of diner. Alleen of met uw familie, privé of zakelijk.

Vers, huisgemaakt en liefst van eigen bodem, zo maken wij onze gerechten. We werken met de seizoenen mee, samen met leveranciers die in de buurt zijn gevestigd. Dat is de basis. Wie bij ons eet, krijgt herkenbare producten op zijn bord, zoals verse asperges uit Limburg in het voorjaar en rijk gevulde pompoensoep in de herfst.

Ons brood wordt ambachtelijk bereid door onze huisbakker. Hij gebruikt daarvoor een melange van diverse bloemsoorten, desemcultuur en olijfolie. Aan u de keuze of u liever bruin of wit brood eet.

Een van onze specialiteiten is de live-cooking barbecue, die we graag aansteken voor groepen vanaf 25 personen. Verse vis, biologisch vlees of kip en groentegerechten maken we live klaar, terwijl u wat drinkt. Met de Big Green Egg kunnen we koken en stomen om heerlijke, gezonde barbecuegerechten te bereiden.

Ook voor pannenkoeken, een uitgebreide borrel of een kopje koffie bent u van harte welkom.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is centraal gelegen bij de snelweg A12, vlak bij de afslag 12. Wij zijn uitstekend bereikbaar met de auto (eigen gratis parkeergelegenheid) en met het openbaar vervoer.

OVER ONS