Restaurant nabij Boskoop

Boskoop staat bekend om haar plassen en kwekerijen, waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. Als u in de buurt ook gezellig een hapje wilt eten, kom dan naar Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout. Op slechts 8 kilometer afstand van Boskoop vindt u de Reeuwijkse plassen met Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout als de enige horecagelegenheid aan de grote plas Broekvelden.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is een etablissement met veel mogelijkheden. U kunt hier lunchen, borrelen of dineren, met familie of zakelijk, binnen in ons gezellige restaurant of buiten op het terras met uitzicht over het water.

Op onze menukaart vindt u een aantal beroemde klassiekers, zoals de supermalse Saté Reeuwijkse Hout, een smakelijke carpaccio of onze dagverse visschotel. Onze koks laten zich inspireren door de seizoenen. In de zomer vindt u dan ook andere gerechten op de kaart dan in de winter.

Uniek is onze exclusieve buitenkeuken met een lavagril en de droom van iedere topkok: ‘The Big Green Egg’. Hierop grillen we vlees, vis en groente op een manier dat het heerlijk sappig blijft. U kijkt toe, terwijl wij de barbecuegerechten bereiden.

We werken het liefst met biologische en streekproducten. Alle producten worden zo mogelijk dagvers in eigen keuken bereid – en dat is te proeven! Ook onze wijnen passen we aan aan de gerechten en seizoenen: in de zomer licht en fris, in de winter rond en vol.

OVER ONS