Restaurant nabij Bodegraven

Gezellig iets eten en drinken in een restaurant in de buurt van Bodegraven? U heeft natuurlijk een ruime keuze in eetgelegenheden in de omgeving, maar als u wilt eten in een restaurant met lekker eten en een prima prijs- kwaliteitverhouding, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Bij ons kunt u de hele dag terecht, voor de koffie, brunch, lunch, borrel of diner. We werken in de keuken zoveel mogelijk met verse ingrediënten, het liefst biologisch. We serveren vlees, vis en vegetarisch,  het liefst met zoveel mogelijk seizoensproducten. Wij koken namelijk graag met de seizoenen mee. In de lente bieden we bijvoorbeeld frisse voorjaarsgroente en in de winter gerechten als stoofpotjes of wild.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout heeft een groot zonnig terras aan de Reeuwijkse plas. Terwijl u in het zonnetje een heerlijk een glas wijn drinkt, kunnen uw kinderen lekker buiten spelen op de speelweide. Voor kinderen hebben we bovendien speciale kindermenu’s. Als u zelf speciale (dieet)wensen heeft, dan horen we dat graag van tevoren, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Op zoek naar iets speciaals met de familie? Wij organiseren live-cooking barbecues voor groepen vanaf 25 personen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 – 21.30 uur. De keuken sluit om 20.00 uur. Uiteraard maken wij graag uitzonderingen voor groepen, privéaangelegenheden en vergaderingen.

OVER ONS