Over ons

Met op de achtergrond een prachtig uitzicht op de Reeuwijkse Plassen zorgt Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout iedere dag voor de beste versproducten om onze gasten te verrassen. Schuif aan in dit ontspannen restaurant voor klassieke gerechten als een malse saté, flinterdunne carpaccio of een heerlijke seizoenssoep.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout staat voor aandacht en kwaliteit. Gewoon goed en lekker eten. Een bord waar de aandacht vanaf spat. Culinair betekent voor ons dan ook niet zozeer ‘kostbaar en complex’, maar vooral de aandacht die aan een gerecht besteed is. Die aandacht is bij ons altijd het belangrijkste.

We zijn dagelijks vanaf 10 uur geopend voor een kopje koffie of thee, lunch, borrel of diner.

Honden zijn niet toegestaan in het restaurant of op het terras. Kunt u uw trouwe viervoeter niet missen?
Dan kunt u terecht op het terras van ons andere restaurant Mercatu, slechts 150 meter verderop.

Meetings

In Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout worden veel zakelijke bijeenkomsten georganiseerd. Of je nu met een groep van 6 of 200 personen een mooie vergaderruimte zoekt, bij ons vind je wat je zoekt. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en voor ontspanning vóór, tijdens of na de meeting biedt Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout meer dan voldoende mogelijkheden. Meer>>

Locatie

Restaurant ’t Reeuwijkse Hout ligt in het Reeuwijkse Hout, een mooi wandelgebied aan de Reeuwijkse Plassen. Het ligt in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een buurgemeente van Gouda. Vanaf de afslag Reeuwijk aan de A12 rijd je in 1 à 2 minuten er naartoe. Er is volop gratis parkeergelegenheid. Om die reden is het restaurant ook populair in de wijde omtrek en trekt het bezoekers vanuit Woerden en Utrecht, of juist vanaf de andere kant, Waddinxveen, Rotterdam en Den Haag.


OVER ONS