Omgeving

Wandelen

Er vertrekken vele prachtige wandelroutes vanaf Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout. Loop bijvoorbeeld 4,5 km door het Reeuwijkse Hout of pak de route van 10 km door de Reeuwijkse Plassen. De echte sportievelingen kunnen zich tegoed doen aan 14 km door het hele Plassengebied.

U kunt gratis parkeren bij ons restaurant. Wanneer u vanaf de parkeerplaats naar de plas loopt, komt u vanzelf op het startpunt van deze routes.

Strand

Aan de rand van de Reeuwijkse Plassen ligt een zandstrand met speel- en ligweide. Hier is het ‘s zomers goed toeven. Het zwemgedeelte is afgeschermd en geschikt voor kleine kinderen. Het is een ideale plek voor dagrecreatie: surfen, zwemmen, duiken… het kan er allemaal!

Fietsen

Er zijn diverse fietsroutes in de omgeving, waarbij u volop kunt genieten van de mooie natuur. U fietst langs prachtige oude boerderijen, bos, weidegebied en de plassen. Een prachtig, bijna ouderwets Hollands landschap.

Kies bijvoorbeeld voor de route Van Visser tot Graffiti van 31,5 km, die u langs de hoeders van het waterlandschap leidt. Of trek de hele dag uit voor de Terrasjesroute van 49 km, die natuurlijk begint en eindigt bij Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout.

Outdoor activiteiten

In samenwerking met GroeneTeamuitjes organiseert Restaurant ’t Reeuwijkse Hout spannende of juist ontspannende uitjes in de natuur. Ga gezellig samen op pad en geniet van het groen. Wat dacht u van een fiets- of sloepentocht met GPS, boogschieten of een kruiwagenrace? Of samen met de kinderen op zoek naar schat? Kijk op www.groeneteamuitjes.nl voor meer informatie.

OVER ONS