DRIEGANGENMENU

Om de keuze voor groepen vanaf 8 personen te vereenvoudigen, bieden wij een aantal samengestelde 3 gangendiners. We werken zoveel mogelijk met biologische streekproducten. Alle producten worden dagvers in eigen keuken bereid en dat is te proeven.
U kunt kiezen uit 4 menu’s. Bij alle voorgerechten krijgt u een mandje met brood en kruidenboter, bij alle hoofdgerechten serveren wij frietjes, warme groente en een frisse seizoenssalade.

MENU 1 € 25,95

Tomatensoep of uiensoep
Kipfilet Hawai, spareribs of saté royal
Dame Blanche, vanille coupe of Speciale koffie

MENU 2 € 28,95

Soep van de dag of salade geitenkaas
Wiener Schnitzel, scholfilet met zalm en Hollandaise saus of kipfilet alla Diavola
Dame Blanche, Omelet Syberian of Speciale koffie

MENU 3 € 31,95

Soep van de dag, carpaccio of Toast champignons
Varkenshaas met champignonroomsaus, zalm met kruidencrème, brochette met in ketjap gemarineerde ossenhaas
Crème brulée, profiteroles of Speciale koffie

MENU 4 € 34,95

Meloen met Parmaham, Vitello tonato of soep naar keuze
Vangst van de dag (dagverse vis), tournedos van de Chef of Gerecht van de week
Dessert van de Chef, vers fruit met ijs en slagroom of Speciale koffie