Zalen

De Tuinkamer en de Salon

De Tuinkamer is een sfeervolle zaal, grenzend aan een besloten binnentuin met terras waar u feestelijke bijeenkomsten, feesten kunt organiseren tot ongeveer 200 personen. Als u meer mensen wilt uitnodigen, kunnen we de zaal aanpassen door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten. 

U kunt contact opnemen met ons voor meer informatie. Wij kunnen dan samen met u kijken naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Bij het het afnemen van de ruimte exclusief voor uw gezelschap, zullen wij een zaalhuur aan u doorberekenen.


De Boardroom

De Boardroom is een lichte, modern ingerichte ruimte op de eerste verdieping en is bijzonder geschikt voor een besloten diner of een zakelijke bijeenkomst met minimaal 6 en maximaal 18 personen. De Boardroom heeft een overdekte veranda en een privédakterras met schitterend uitzicht over het plassengebied.

Prijs:

  • 1e dagdeel € 266,- (incl. btw)
  • 2e dagdeel € 217,80- (incl. btw)
  • 3e dagdeel € 121.00,- (incl. btw)

De zaalhuur is inclusief; een beamer met scherm, Wi-Fi en een flip-over met stiften. Voor een extra flip-over brengen wij €15 in rekening. Wanneer u meerdere dagdelen over de zaal dient te beschikken, hanteren wij een gereduceerd tarief van het tweede en derde dagdeel. Genoemde prijzen voor zaalhuur zijn inclusief 21% btw.

Direct reserveren

Direct reserveren
Sluiten

Direct reserveren

Direct reserveren
Sluiten