Zalen

De Tuinkamer

De Tuinkamer is een sfeervolle zaal, grenzend aan een besloten binnentuin met terras waar u bijeenkomsten, seminars of (huwelijks)feesten kunt organiseren tot ongeveer 200 personen. Als u meer mensen wilt uitnodigen, kunnen we de zaal aanpassen door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten.

U kunt kiezen voor vijf verschillende opstellingen, geschikt voor vergaderingen, diners of presentaties. De U-vormopstelling geeft ruimte aan maximaal 33 personen, de vergadertafel aan 26, de collegeopstelling aan 49, de theateropstelling aan 80 en de losse-tafelopstelling aan maximaal 108 personen.

Prijs:

  • 1e dagdeel € 220,- (excl. btw)
  • 2e dagdeel € 180,- (excl. btw)
  • 3e dagdeel € 100,- (excl. btw)

De zaalhuur is inclusief; een beamer met scherm, Wi-Fi, een flip-over met stiften en een microfoon. Voor een extra flip-over brengen wij €15 in rekening. Wanneer u meerdere dagdelen over de zaal dient te beschikken, hanteren wij een gereduceerd tarief van het tweede en derde dagdeel. Genoemde prijzen voor zaalhuur zijn exclusief 21% btw.

De Boardroom

De Boardroom is een lichte, modern ingerichte ruimte op de eerste verdieping en is bijzonder geschikt voor een besloten diner of een zakelijke bijeenkomst met minimaal 6 en maximaal 24 personen. De Boardroom heeft een overdekte veranda en een privédakterras met schitterend uitzicht over het plassengebied. U kunt kiezen tussen twee vergaderopstellingen, voor maximaal 19 of 24 personen.

Prijs:

  • 1e dagdeel € 220,- (excl. btw)
  • 2e dagdeel € 180,- (excl. btw)
  • 3e dagdeel € 100,- (excl. btw)

De zaalhuur is inclusief; een beamer met scherm, Wi-Fi en een flip-over met stiften. Voor een extra flip-over brengen wij €15 in rekening. Wanneer u meerdere dagdelen over de zaal dient te beschikken, hanteren wij een gereduceerd tarief van het tweede en derde dagdeel. Genoemde prijzen voor zaalhuur zijn exclusief 21% btw.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout

Adres

Reeuwijksehoutwal 4

2811 NW Reeuwijk

Contact

Openingstijden

Dagelijks 
Restaurant: 10.00 tot 22:00
Keuken : 10:00 tot 20:00

© Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout 2021

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is onderdeel van Horeca Reeuwijkse Hout

Direct reserveren

Direct reserveren
Sluiten