Trouwen

Uw wensen zijn het uitgangspunt voor een fantastische trouwdag. U bent dan ook van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken, zodat we een voorstel kunnen doen dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Voor een vrijblijvende rondleiding of meer informatie kunt u bellen naar 0182 – 300818 of mail naar contactadres.

Trouwlocatie

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout aangewezen als Huis der Gemeenten, wat betekent dat u hier het ja-woord kunt geven. Het is een unieke locatie in Zuid-Holland en makkelijk bereikbaar vanuit de hele regio. U kunt ervoor kiezen de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden in de sfeervolle tuinkamer of in de patio. Er kan worden getrouwd vanaf 11.00 tot en met 20.30 uur. Wij bieden allerlei mogelijkheden om uw trouwdag op een onvergetelijke manier in te vullen.

Receptie

Wilt u na de huwelijksplechtigheid een receptie of een feestelijke borrel organiseren, zodat de gasten u kunnen feliciteren? Dat kan in het restaurant, een van de zalen of op ons prachtige terras aan de plas. Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij sfeervolle ruimtes. In overleg serveren we uw gasten koffie en thee met gebak, champagne of een uitgebreide borrel met bittergarnituur.

Bekijk onze arrangementen>>

Diner

Wat u ook wilt, een klein, intiem drie- of viergangendiner voor uw familie in een sfeervolle ruimte of een groot buffet voor alle gasten, het kan in Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout. U kunt zelfs kiezen voor een live-cooking barbecue, terwijl u buiten van het zomerweer en een glaasje geniet. U bepaalt hoe uw huwelijksdiner eruit ziet.

Heeft u gasten met een speciaal dieet of bijzondere wensen? Ook dat is geen enkel probleem.

Bekijk ons driegangenarrangement, dinerbuffet en barbecue ter inspiratie.

Feest

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is de perfecte locatie voor een sfeervol huwelijksfeest. Met een spetterende band of een DJ, overheerlijke hapjes en drankjes en een romantisch uitzicht over het water. Met onze jarenlange ervaring helpen we u de perfecte avond te organiseren.

Onze Tuinkamer is standaard geschikt voor maximaal 200 personen. Als u meer gasten heeft, kunnen we in overleg de locatie aanpassen door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten.

Bekijk onze feestarrangementen>>

Wilt u meer informatie? Bel 0182 – 300818 of mail naar info@reeuwijksehout.nl.

Vragen?

OVER ONS