Restaurant in Reeuwijk

Zin in een uitgebreide lunch of gezellig diner? Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout ligt aan de Reeuwijkse Plassen, net even buiten het dorp Reeuwijk. Of u komt voor een kopje koffie met overheerlijk gebak, een snelle of uitgebreide (al dan niet zakelijke) lunch of een heerlijk diner, wij ontvangen u graag in een ontspannen sfeer.

Op de menukaart vindt u visgerechten met zalm, tarbot of scholfilet. We serveren deze met gepofte aardappel en warme verse groenten van het seizoen. Als u vlees wilt eten, kunt u onder andere kiezen uit een klassieke Wiener schnitzel, tournedos of kip. Ook serveren we diverse (maaltijd)salades en pannenkoeken. Kortom, voor iedereen bereiden we graag een smakelijke en gezonde maaltijd.

Ons restaurant ligt aan het strand van de Reeuwijkse Plassen en dient als startpunt van een schitterende wandeling om de plas. Ook zijn er diverse fietsroutes te vinden die u langs de mooiste plekjes van Reeuwijk voeren.

Wanneer u na de wandeling of fietstocht iets wilt drinken, bent u van harte welkom. We tappen graag een koud glas bier of schenken een fris glas witte wijn in. En bij de borrel serveren we een mandje vers brood met kruidenboter of heerlijke bitterballen.

OVER ONS