REVIEWS

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent. Maar als er iets te verbeteren valt, dan horen we dat graag, wellicht kunnen we er iets aan doen. Door uw reactie kunnen wij u en andere klanten beter van dienst zijn. Schrijf een review/beoordeling
 
Truusje Smakman Prijs: 5Sfeer: 8Service: 806 november 2014
Ik heb 5 vriendinnen een high tea aangeboden vanwege mijn verjaardag.
Als U ernaar vraagt moet ik zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding niet juist was.
De hartige hapjes waren niet erg zorgvuldig samengesteld. Ook vond ik lastig dat er maar één etagère geplaatst werd, terwijl we met 6 personen waren. Deze etagère was zo groot en vol gepropt met hapjes dat ik niet naar de andere kant van de tafel kon kijken! Het zou beter geweest zijn als er meerdere kleinere etagères neergezet zouden zijn, zodat alles wat overzichtelijker was.
Dit was de 2e keer dat ik een high tea gehad heb in Het Reeuwijkse Hout. Maar naar mijn eigen idee was het de 1e keer beter verzorgd en lekkerder dan de laatste keer.
Op deze manier geen aanrader!
gemiddelde score
7.0
 
annelie Prijs: 8Sfeer: 10Service: 806 november 2014
wanneer je voorbij komt nodigd het je uit om binnen te komen. Eenmaal binnen heb je een heerlijk huiselijk gevoel.
Personeel is erg vriendelijk en de service is goed.
Het eten is overheerlijk.
Ik woon er niet in de buurt zo"n uur vandaan ongeveer maar zou er graag heen rijden om er nog eens te gaan eten beslist een aanrader!!!
gemiddelde score
8.7
 
Gerard Prijs: 8Sfeer: 7Service: 731 oktober 2014
Een dag voor de lunch een tafeltje gereserveerd, speciaal verzocht om een tafeltje aan het raam plaszijde. Helaas was dit tafeltje niet voor mij gereserveerd. Alle tafeltjes waren bezet. Waarom dan reserveren.gemiddelde score
7.3
 
Astrid Prijs: 4Sfeer: 1Service: 131 oktober 2014
Slechte service. Onrustig!gemiddelde score
2.0
 
Gérard Prijs: 8Sfeer: 7Service: 826 oktober 2014
Lekker gegeten Prettig bediendgemiddelde score
7.7
 
Mike Prijs: 9Sfeer: 10Service: 1021 oktober 2014
Voor de tweede maal gegeten in dit gezellige restaurant met prachtig uitzicht over de Reeuwijkse Plassen en volop gratis parkeerplek. Het personeel bediende ons uitstekend: uiterst vriendelijk met vrolijke lach en vrij snel. Heerlijk genoten van de Chef's dagspecial: Zalm met rivierkreeft als vooraf, gevolgd door de klassieke tournedos die als boter in m'n mond smolt. Afsluitend wederom de dagspecial: Cheesecake met ijs. Mmm, lekker!gemiddelde score
9.7
 
Rene Prijs: 7Sfeer: 8Service: 728 september 2014
Plek is erg mooi, Erg handig dicht bij de snelweg. Wel wat druk maat dat straalt ook weer gezelligheid uit. Bediening was redelijk, zakelijk en afstandelijk. Mag van mij wat vriendelijker. Eten (lunch) was goede doorsnee, niks verkeerds mee, goede prijs kwaliteit verhouding.
gemiddelde score
7.3
 
Veer Prijs: 9Sfeer: 9Service: 926 september 2014
Heerlijk gegeten en erg gezellig
gemiddelde score
9.0
 
Nicoline Prijs: 8Sfeer: 7Service: 425 september 2014
Heerlijk gegeten. Domper omdat de eigenaar ons verwijtte dat onze kinderen een ijsje aten op het terras. Dit was mij niet verteld toen ik de ijsjes bij de balie kocht voor hen. Eigenaar geloofde mij niet en maakte er tot twee keer toe een enorm punt van. Terwijl wijnet voor bijna driehonderd euro gelunched hadden met onze groep. Helaas geen fooi dus.gemiddelde score
6.3
 
astrid Prijs: 9Sfeer: 8Service: 925 september 2014
Het was die middag heel druk, goed dus dat we gereserveerd hadden. Prima gegetengemiddelde score
8.7
 
Astrid Prijs: 8Sfeer: 8Service: 722 september 2014
Mooi restaurant met groot terras aan het water. Uitgebreide menu kaart met lekkere gerechten. Personeel zeer behulpzaamgemiddelde score
7.7
 
Dorien Prijs: 8Sfeer: 8Service: 721 september 2014
Om ons tweejarig samenzijn te vieren hebben we 20 september gegeten bij Reeuwwijkse hout. Zowel binnen als op het terras zat het gezellig vol. Onder de zonneschermen was de terrasverwarming aan waardoor het buiten ook nog prima vertoeven was.
We hebben heerlijk gegeten,werden vriendelijk bediend.
gemiddelde score
7.7
 
Caroline Prijs: 8Sfeer: 8Service: 819 september 2014
Genoten op het terras van de Reeuwijkse Hout. super weer, prachtige plek, lekker eten en aardige bediening. Wat wil een mens nog meer?gemiddelde score
8.0
 
Dick Prijs: 8Sfeer: 9Service: 919 september 2014
Gezellige sfeer,heerlijk gegeten en vriendelijk personeelgemiddelde score
8.7
 
Bert Prijs: 6Sfeer: 3Service: 818 september 2014
Het eten is gemiddeld maar het bakje met sla bij het hoofdgerecht is echt niet te eten gewoon weg latengemiddelde score
5.7
 
Sanna Prijs: 8Sfeer: 9Service: 717 september 2014
Heerlijk gegeten met een grotere groep incl kidsgemiddelde score
8.0
 
Lianne Prijs: 8Sfeer: 8Service: 817 september 2014
-gemiddelde score
8.0
 
Connie Prijs: 6Sfeer: 8Service: 814 september 2014
Mijn vriendin mag een E-nummers en daar hielden ze zoveel mogelijk rekening mee en ze waren flexibel in de menu's om daar in te variëren en evt. wat van de prijs af te doen als ze een gedeelte ervan niet mocht eten.gemiddelde score
7.3
 
Hans Prijs: 8Sfeer: 8Service: 910 september 2014
Personeel is zeer attent en vriendelijk.gemiddelde score
8.3
 
nvda Prijs: 8Sfeer: 8Service: 708 september 2014
goede koffie en bediening, gezellig in serre vergaderdgemiddelde score
7.7
 
bruno Prijs: 8Sfeer: 8Service: 805 september 2014
Leuk terras, lekker eten , vlotte bediening.gemiddelde score
8.0
 
Wilma Prijs: 8Sfeer: 9Service: 804 september 2014
We hebben een heerlijke high tea met vrienden en familie gehad.
We waren enorm blij dat dit in de aparte ruimte mocht plaats vinden.
Ik had een rustige plek gevraagd vanwege een aantal ouderen mensen die aanwezig waren en dit heeft bijgedragen aan een erg gezellige middag. Bedankt hiervoor!
gemiddelde score
8.3
 
Helmi Prijs: 8Sfeer: 8Service: 829 augustus 2014
Prettige ambiance, vriendelijke bediening die niet te snel en niet te langzaam is. Je zit comfortabel en eten is van goede kwaliteit.gemiddelde score
8.0
 
Alexis Prijs: 8Sfeer: 8Service: 825 augustus 2014
Leuke locatie aan de Reeuwijkse plassen. Goede lunchkaart, prima bediening.
gemiddelde score
8.0
 
Bas Prijs: 8Sfeer: 8Service: 824 augustus 2014
Lekker, gezellig en flexibel (was veel te vroeg).gemiddelde score
8.0
 
Ed Prijs: 9Sfeer: 10Service: 1021 augustus 2014
Heerlijk gegeten in een gezellig restaurant met prima bediening!gemiddelde score
9.7
 
F. Schuurbiers Prijs: 8Sfeer: 7Service: 819 augustus 2014
Prima gegeten en zeer verzorgd. Attent personeel.
Drankjes zijn prijzig.
gemiddelde score
7.7
 
Marcel Prijs: 9Sfeer: 10Service: 916 augustus 2014
gemiddelde score
9.3
 

REVIEWS