HIGH TEA

De Engelse high tea was de avondmaaltijd voor de arbeiders, vaak witte bonen met tomatensaus en saucijsjes. De Nederlandse high tea is een afgeleide van de afternoon tea, die volgens de verhalen ontstond toen een Engelse hertogin bij de thee lekkere hapjes liet serveren. High tea is nu een ongedwongen manier om met vrienden of familie te genieten van thee en allerlei zoete en hartige lekkernijen.

Exclusieve theesoort Betjeman & Barton bij de Reeuwijkse Hout
Bij de high tea serveren wij de exclusieve thee van het theehuis Betjeman & Barton. Dit Parijse theehuis werd in 1919 opgericht door de Engelsman Betjeman en de fransman Barton. Zij introduceren in Parijs de Engelse, gedistingeerde manier van theedrinken, afgestemd op de Franse, avontuurlijke smaak.

HIGH TEA BETJEMAN & BARTON € 19,95 PER PERSOON

Met zorg bereiden wij aan tafel uw keuze uit het assortiment theesoorten van Betjeman & Barton of verse muntthee. Op tafel vindt u een etagère met lekkernijen, zoals chocoladetruffels, slagroomsoesjes, puntjes chocoladetaart, cake, scones met jam, verse vruchten (aardbeien naar gelang het seizoen), geslagen room, zalmsandwiches, canapés met gerookte kipfilet en lauwwarme quiche Lorraine. Op tafel staat 1 fles mineraalwater per 5 personen.

De high tea duurt ongeveer 1,5 uur en wordt geserveerd tussen 13.30 en 17.00 uur voor minimaal 4 personen. Reserveren is aanbevolen.